Allround Top 40 Coverband

Coverband HEARTBEATS is een veelzijdige topzangeres, ondersteund door in eigen studio vervaardigde begeleidingsbanden en twee professionele gitaristen die een modern, eigentijds programma weten neer te zetten.

Basis hiervoor is een jarenlange muzikale ervaring (o.a. met de allround formatie 5th Avenue) en een breed repertoire, van ballad tot uptempo-songs van nu en de beste klassiekers.
HEARTBEATS zorgt daarmee voor een onvergetelijk event.

Door de eigen, originele aanpak in begeleiding en techniek zorgt HEARTBEATS voor een compleet geluid van prima kwaliteit van huiskamer tot zaalniveau. Voor u betekent dit een kleine bezetting met een groots muzikaal, eigentijds en actueel product.

Op zijn Hollands gezegd: Live muziek met een hoog feel-good gehalte.

HEARTBEATS zorgt voor een professionele presentatie naar gelang de gelegenheid en stemt de muziek daar op af.

HEARTBEATS zorgt voor een topavond op uw bruiloft, verjaardags- of jubileumfeest of andere muzikale gelegenheid. Ook doen wij het prima op uw terras, braderie, kunst- of cultuur event, borrel, receptie, presentatie, diner of ander feestje.

HEARTBEATS is zowel besloten als openbaar perfect inzetbaar en beschikt standaard over een professionele licht- en geluidsinstallatie tot 150 personen.

Bezetting:

Will Dekker – zang
Roel Stam – gitaar
Jan Groenendaal – gitaar.